Ontwerp | Website

Moet je kijken!

Over de Haag heeft veel websites gerealiseerd. Teveel om hier te laten zien. Hieronder een ensemble van een aantal websites. Ontwerpen die we met andere professionals gemaakt hebben. Professionals die weer verstand hebben van SEO teksten om goed gevonden te worden. Of met Developers die weten hoe ze een website moeten bouwen die overal goed zichtbaar en snel is. En een website die goed beveiligd is voor gevaar van buitenaf. Met deze specialisten werkt Over de Haag nauw samen. Één daarvan is InterXL

Ontwerp | Website

Niet alles door een roze bril zien.

Myopie of bijziendheid is een afwijking van het oog waarbij een bril of lenzen met min-sterkte nodig is om scherp te zien. Dit komt omdat we steeds vaker en langer op onze smartphone en tablet kijken. Vooral bij kinderen ontstaat dit. Verontrustende berichten die zelfs niet met een roze bril op te lossen zijn. Over de Haag is gevraagd over dit onderwerp een website te ontwerpen. In samenwerking met InterXL.

IN DE HOOGSTE
VERSNELLING

Gaat er al een belletje bij je?

Liemers fietsen is een begrip in Gelderland. Zoveel meer dan alleen fietsen. Het gaat om onderdelen, kleding, service en het koesteren van klanten. En ja, daar hoort ook een website bij. Met een winkelwagentje waar je je fiets, bakfiets of elektrische fiets in kunt afrekenen.
Over de Haag deed de vormgeving, InterXL de techniek. Da’s nou een mooi voorbeeld hoe we elkaar versterken en als één reclamebureau bij je aan tafel zitten. 

Lekker computeren.

Bij Ipason Nederland kun je alle producten laten assembleren en personaliseren.
Dat geldt voor de configuratie, je logo en zelfs de verpakking. Dat computert wel zo persoonlijk. 

Over de Haag pakt de zwarte piste.

Ergens in Oostenrijk, verscholen op 3000 meter hoog, ligt Charlet Amadé. Een charmant chalet met een paar prachtige appartementen.
Deuren die openslaan, de berglucht, zon, en ’s winters glühwein, gezellige après-ski en een dik pak sneeuw. Enne, niet te vergeten zwarte pistes. Alleen voor professionele skiërs. Die opdracht kregen we ook mee. ‘Het moet er gewoon professioneel uitzien’. We kwamen natuurlijk graag in actie. De website veroorzaakte een lawine aan mooie reacties. 

Zwarte piste snowbord, skieeen
Website skievakantie